Afvallen en Koken met je Gezin

Problemen in je gezin

In al de jaren dat ik erg veel diëten heb gevolgd, was het koken voor de rest van mijn gezin ook een gevecht.
Je herkent het vast. Wie wil nou sla, een halve tomaat en 50 gram magere kip. Haha, daar deden mijn gezinsleden moeilijk over, niet vreemd. Maar hoe moeilijk is het om het sausje over de bloemkool niet te nemen, terwijl de rest het wel eet. Vreselijk, herinner ik me. 

Tips

Ik probeerde vaak gewoon nog niet aan tafel te gaan en maakte mijn eigen eten pas klaar als de rest aan tafel zat. 
Ongezellig? Ja dat wel, maar het was mijn oplossing toen. Als iedereen zo’n beetje klaar was,  ging ik eten. De andere gezinsleden waren al weer op weg om wat anders te gaan doen. Daar zat ik dan…..

Je begrijp dat het niet bepaald motiverend werkt op die manier. Natuurlijk wil je je hele gezin gezonde voeding voorzetten. 

Oplossing

Een oplossing waar niemand in je gezin iets op tegen zal hebben, is bijvoorbeeld regelmatig een van deze recepten klaar te maken! En het is nog lekker ook. Niet veel tijd? Ga dan voor deze recepten

Samen een maaltijd bereiden, is weer gezellig en ondertussen kun je veel informatie doorgeven aan je familie over gezonde, en eerlijke voeding. dat jij ondertussen je aan je dieetplan houdt is geen probleem, vooral omdat je resultaat zult boeken, maar ook omdat er dagen zijn dat je gewoon mee kunt eten. Maanden lang alleen aan tafel zitten hoeft dus niet.

In de dit e-book krijg je mentale tips die je goed kunt gebruiken op momenten dat het even tegenzit. Want zeg nou zelf, het klopt toch dat alles tussen je oren zit? Nou ja bijna alles.  Sommigen van ons hebben ook nog last van verslavingen, in dat geval kun je die ook de baas worden via dezelfde technieken!

Rita

Reageer Via Facebook