Is Afvallen Moeilijk?

is afvallen moeilijk?

Verantwoord Afvallen Blog 6

Ik probeer je een antwoord te geven op deze toch wel “moeilijke” vraag. Het ligt er maar net aan hoe en wanneer je er aan begint. Is het een bevlieging? Ja, dan is volhouden moeilijk. Maar als je weloverwogen en met overtuiging begint, en je kunt gefocust blijven, dan is afslanken heel goed vol te houden. De eerste 3 dagen zijn pittig want alles verandert, maar het word steeds gemakkelijker.

Zeker met de hulpmiddelen van het mentale dieetplan met mentale ondersteuning, gaat het hier over gezonde voeding en een goede levensstijl. Ondanks dat ik weet dat elk dieet werkt, als je je houdt aan de dieetregels, ben ik er inmiddels van overtuigd dat je net die mentale ondersteuning nodig hebt om niet in het bekende jojo-effect te vervallen. Dat wil je niet.

Alleen met aanmoediging van de mensen om je heen, maar ook met goede mentale richtlijnen, kun je verantwoord gewicht verliezen. Maar het belangrijkste is wel dat door een goede nazorg je je bereikte doel vast kunt houden.

Afvallen is niet moeilijk. De verleidingen leren weerstaan, anders naar voeding gaan kijken, gewoontes veranderen, dat is wel moeilijk. En zeker als je niet goed begeleid wordt.

Deze ondersteuning werkt! Geen loze beloftes, maar begeleiding die werkt. En mocht u toch nog extra mentale, individuele ondersteuning nodig hebben, dan kunt u onder het kopje ‘over ons’ terug vinden hoe we die aanbieden. Ik wil je persoonlijk helpen als je er niet uit geraakt. Aarzel niet om contact op de nemen. Maar ik weet zeker, dat je hiermee al een heel eind zult geraken. U staat er niet alleen voor. Op deze site staan alvast reviews, blogs van een ervaringsdeskundige en meer info over bepaalde afslankproducten die op de markt zijn.

Dus volg nauwgezet deze begeleiding (klik hier) en het zal je lukken. Wil je nog meer hulp, dan ben ik er om je persoonlijk te helpen en advies te geven!

Rita

Reageer Via Facebook