Slapend Afvallen?

slapend afvallen

Slapend Afvallen?

Verantwoord afvallen Blog 5

Nu je goed voor jezelf zorgt door te kiezen voor goede en eerlijke voeding, en Het Mentale Dieet kiest om af te vallen, is het goed om het volgende te weten.

Zorg voor voldoende slaap

Naast 6 dagen per week goede beweging en sport is het heel belangrijk dat je voldoende slaapt. Hoe beter je nachtrust, hoe meer je afvalt. Zo eenvoudig is het soms. Ga gewoon op tijd naar bed en zorg dat je goede nachten maakt. Je lichaam heeft dan tijd om alle afvalstoffen af te voeren, en om te herstellen. Zo kun je de weer fit en lekker uitgerust de nieuwe dag beginnen. Opnieuw een dag waarop je trots op kunt zijn, want je gaat weer goed voor jezelf zorgen. Slapend afvallen dus!

slapend afvallen

Tijdens je slaap val je af! En je kunt ondertussen ook niet eten.

Het klinkt zo wel heel gemakkelijk allemaal, maar we weten dat het vaak ook in de avond is dat we de verleiding bijna niet kunnen weerstaan om te gaan snacken. Ook ik weet hier alles van. Ik wist dat zondigen niet helpt (alleen tijdelijk dan). Na vaak die fout gemaakt te hebben ben ik andere dingen gaan bedenken, en ik ga je een paar tips geven.

Zorg goed voor jezelf!

Het heeft ook alles te maken met goed voor jezelf zorgen te maken.Ga uitgebreid in bad of onder de douche. Ga met je voeten in een voetenbadje zitten en geniet. Verzorg je handen eens uitgebreid. Je kunt ook eenvoudig nog een blokje om gaan. Of steek een kaarsje aan en pak een goed boek.

Dit lijkt me meer dan voldoende inspiratie om ook zelf op ideeën te komen die je gedachten van eten afleiden
Ik wens je veel leuke goede avonden toe. Het is soms moeilijk maar je kunt het….. volhouden!

Rita

 

Reageer Via Facebook