Kies Een Verantwoord Dieet – Afvallen Blog 2

een verantwoord dieet

De afvalrace begint! Zoek een verantwoord dieet en start meteen.

Je begint met een verantwoord dieet. Dan ga je gezond eten (volgens je dieet) en bewegen.

Je begint vandaag om heel goed voor jezelf te zorgen!  Elke dag word je wat gezonder en fitter. Dat wil toch iedereen.

Hoe begon ik elke keer? ’s Morgens startte ik met mezelf te wegen, en ik noteerde mijn gewicht.   Niet zomaar op een papiertje, nee ik nam een nieuw schrift of mooi notitieboekje en schreef er de datum bij. Vervolgens ging ik alles opschrijven wat ik in mijn mond stopte.  Direct! Nee niet “dat doe ik straks wel even”, want voor je het weet vergeet je weer wat je gegeten of gedronken hebt.  Lees al de goede tips die horen bij het dieet,  want het werkt, echt waar!

Elk dieet werkt zolang je je er maar aan houdt!

Ik zelf heb er 10 tallen gevolgd, en spreek dus uit ervaring, grote ervaring!  Zoek dus een dieet wat bij jou past! Het Vitadis dieet is zeker een goede start om snel af te vallen. Mijn ervaring heeft me wel geleerd dat gezond eten en drinken, veel bewegen het allerbeste is. Een sportschool is niet echt nodig, maar daar ga ik in een volgend blog wel verder op in.  Zo weer even verder met starten, want elk begin is moeilijk. Ben trots op jezelf dat je gestart bent, geef jezelf een pluim! Dit is het begin naar een gezond lijf en fijner leven.

Bedenk een haalbaar doel. Bijv. “ik wil graag weer dat bepaalde kledingstuk aan”. Die mooie jurk of de nog bijna niet gedragen broek die alweer maanden in de kast ligt.  Schrijf ook je einddoel op, zodat je elke keer als het even moeilijk is kunt nalezen wat je wilt bereiken!

een verantwoord dieet

Schaf een dieet aan dat bij je past en begin meteen.

Weeg jezelf niet elke dag

Een gouden tip voor de eerste moeilijke dagen is; weeg jezelf niet elke dag, probeer steeds opnieuw die verleiding te weerstaan. 1 keer per week wegen is meer dan genoeg. Dus uit het zicht die weegschaal, schuif hem onder een kast of onder je bed. Blijf elke hap en slok noteren. Volg de instructies van je dieet dan is succes verzekerd! Veel succes.

Lukt het niet alleen, dan wil ik je helpen.

Rita

Reageer Via Facebook